14:00

Väsby AIK

Referat: Vaxholm IBF - Väsby AIK

Årets första match blir en seger.
Vaxholm öppnar starkt och sätter 1-0 efter bara 1.21 i första perioden. Kort därefter kvitterar Väsby till 1-1. Det skulle stå sig ända fram till 14:36 då Linus Nilsson sätter 2-1 som blir slutresultatet efter första perioden.

I den andra perioden ökar tempot något från båda lagen och spelet böljar fram och tillbaka utan några direkta farligheter från båda sidor. När så 3-1 sätts dit ökar stressen på planen och intensiteten blir lite för mycket för båda lagen och det renderar i en hel del utvisningar.

I den tredje perioden kontrollerar vi matchen hyfsat och får med oss några mål när matchuret passerat 12min och när slutsignalen ljuder står det 6-1 på klockan.

-En stabil, väl genomförd match av grabbarna som sätter ribban inför hösten genom att visa att vi blir farliga framåt och gör 6 mål, säger tränare Emil Boettge.